!...حفظ آبرو مهمتر از اجرای عدالت است 
صفحه اصلی تماس با ما عناوین مطالب پروفایل قالب سبز

آنهـــــــــــــــــــــا:

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۰

وزیر انرژی و تغییرات آب و هوایی دولت انگلیس به علت ارتکاب تخلف رانندگی مجبور به استعفا از سمت خود شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز، "کریس هون" وزیر انرژی و تغییرات آب و هوایی انگلیس اخیرا در اقدامی غیرقانونی برای جلوگیری از ممنوعیت رانندگی، همسرش را به جای خود در ارتکاب تخلف از سرعت مجاز معرفی کرده است.

بر این اساس، پس از اثبات این مسئله توسط دادستانی انگلیس وزیر انرژی این کشور مجبور به استعفا از سمت خویش شد.

خاطرنشان می شود در انگلیس و برخی دیگر از کشورهای اروپایی قوانین راهنمایی و رانندگی با سختگیری ویژه ای اعمال می شود.

منبع خبر: http://www.tabnak.ir و دیگر رسانه ها

 

مــــــــــــــــــــــــــــا:

طی سالهای پس از انقلاب یکی از مهمترین مشکلات اقتصادی رانت خواری و اختلاس در سیستم اقتصادی بوده که همواره مبارزه با این مفسدین شعاری مهم برای تبدیل شدن به یک چهره محبوب بوده است.

در این بین برخی پروندهای اقتصادی وجود دارد که در نوع خود کم سابقه به نظر می رسند که در ذیل به بررسی برخی از این پرونده ها می پردازیم.

بزرگترین اختلاس ایران در بانک صادرات
فاضل خداداد، کارمند ساده بانک صادرات که در سال ۱۳۷۴ بزرگترین اختلاس ایران را رقم زد.

وی با همکاری مرتضی رفیق دوست توانست ۱۲۳ میلیارد تومان از بانک صادرات اختلاس کند و نام خود را برای همیشه در لیست بزرگترین اختلاس کنندگان کشور جای دهد.

مجموع اختلاس وی برابر با ۴۶۷ میلیون دلار بود.(دلار در سال ۷۳ که اختلاس رخداد برابر با ۲۶۳ تومان بود)

زمانی که پرونده وی بررسی شد کسی گمان نمی کرد که امکان شکستن رکورد وی وجود داشته باشد اما فردی با نام "الف خ" در سال ۹۰ ثابت کرد که سیستم بانکی کشور آنقدر آشفته است که می توان رکوردهای بزرگتری در این حوزه ثبت کرد.

رییس دادگاه خداداد، محسنی اژه ای بود که وی را مفسد فی الارض دانسته و دستور اعدام وی را صادر کرد.

این شاید اولین اعدام اقتصادی در کشور محسوب می شد و انتظار می رفت تا پس از آن مبارزه با مفسدین اقتصادی رنگ و بوی بیشتری به خود بگیرد.

پرونده ای با رشوه های کلان
هیچکس فکر نمی کرد یک دستفروش بتواند بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اختلاس کند اما شهرام جزایری عرب این موضوع را تبدیل به واقعیت کرد.

در نیمه اول دهه ۸۰ بود که خبر پرونده یک اختلاس بزرگ و رشوه های کلان افکار عمومی را به خود جذب کرد.

شهرام جزایری عرب اگر چه نتوانست رکورد خداداد را در اختلاس بشکند اما این جوان ۲۹ ساله همیشه خندان، که فعالیت اقتصادی خود را از دستفروشی آغاز کرد بود به دلیل پرداخت رشوه به برخی از مسولان معروف شد.

جزایری عرب ۱۲۴ میلیون دلار اختلاس را تا سال ۸۰ در پرونده خود درج کرد.

وی بر اساس حکم دادگاه به ۱۴ سال زندان، ۱۰ سال تبعید و ۱۰ سال محرومیت از فعالیت اقتصادی و جریمه نقدی محکوم شد.

علت اختلاف در حکم دادگاه جزایری با خداداد مشخص نیست.
گفتنی است : شهرام جزایری تنها مفسد اقتصادی است که توانست در سال ۸۵ از زندان فرار کند اما پس از خروج از مرزها به زندان بازگشت.

رکورد اختلاس شکسته شد
مردادماه سال ۹۰، رسانه های جمعی پرده از پرونده اختلاسی برداشتند که هنوز هم قابل باور نیست.

فردی با نام "الف خ" توانسته است با ثبت چند  شرکت در ایران و اروپا و بستن قرارداد بین شرکت های خود بیش از ۳ میلیارد دلار اختلاس کند.

وی به دنبال تاسیس بانک آریا بود که پس از پذیره نویسی سهام آن در بورس توسط بانک مرکزی توقیف شد.

بانک مرکزی درباره این اختلاس عنوان کرد که از ۲ ماه قبل از شروع سال ۹۰ به بانک صادرات درباره این اختلاس هشدار داده شده بود اما بانک صادرات ادعا می کند که هیچ گونه هشداری در این باره دریافت نکرده است.

اما بانک مرکزی که درباره این اختلاس خبر داشت چرا اجازه داد تا رقم ۸۰۰ میلیارد اختلاس این فرد در سال ۸۹ به ۲هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۰ برسد سپس اقدام کند؟ و بانک صادرات که ادعا می کند مردم باید از اقدام این بانک تشکر کنند مشخص نمی کند که در کدام بخش مدیران این بانک موفق عمل کرده اند که شایسته شکر گزاری شده اند؟ از طرف دیگر ارقام اعلام شده در این اختلاس به گونه ای نیست که یک شعبه در اهواز بتواند به تنهایی آن را تامین کند و برای پرداخت چنین ال سی هایی نیاز به هماهنگی با شعبه مرکزی بانک صادرات است بنابراین "خانه از پای بست ویران است..." .

بانک صادرات رکورد دار اختلاس ها
نکته ای که در این گزارش جالب به نظر می رسد این است که بزرگترین اختلاسها که تا امسال در دست فاضل خداداد بود و این بار به دست "الف خ" سپرده شد هر دو در بانک صادرات انجام شده است.

و نکته دیگر اینکه فاضل خداداد با ۴۶۷ میلیون دلار اختلاص مفسد فی الارض اعلام شده و اعدام شد؛ آیا مجریان قانون هنوز هم با جدیت دربرابر مفسدین اقتصادی قرار می گیرند و حکمی شایسته اختلاس ۳ میلیارد دلاری "آقای الف خ" صادر می کنند؟

منبع:

http://iranyar.ir

 

 ( و شاه بیت این داستان را بخوانید: که به منظور حفظ آبروی افراد درگیر در این پرونده ها، از کار ایشان به جای دزدی با عنوان مبهم تر و آبرومندانه تر اختلاس یاد می شود و به جای درج نام های بسیاری از این دزدان فقط به حروف اختصاری بسنده می گردد که مبادا در مملکت اسلامی، خدشه ای به آبرو و حیثیت مؤمنی وارد شود چون حفظ آبروی مؤمن (!!!!!!!!!!!!!!) اگرچه دزد باشد و از مال و زندگی میلیون ها انسان درمانده و محتاج نان شب در این سرزمین دزدیده باشد؛ بسی مهمتر از اجرای حق و عدالت است! آری آن وزیر در دیار کفر (!!) به دلیل نادیده گرفتن قوانین راهنمایی و رانندگی مجبور به استعفا می شود و در این دارالأسلام کسی نباید قضیه ی دزدی میلیاردها پول از بیت المال را زیاد ....................................................... بدهد!!)

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


برچسب‌ها: آنها و ما
[ پنج شنبه 28 ارديبهشت 1391 ] [ ] [ شایان مهرستا (شب) ]

درباره وبلاگ

چه آسان شعر می‌سراییم و از انسانیت و حقوق بشر و صدها واژه‌ی از تداعی افتاده‌ی رنگین دیگر دم می‌زنیم. اما آن سوتر از دیوار بلند غرورمان، فراموشی‌مان و روزمرّه‌گی‌مان شعرها کشتار می‌شوند. انسانیت و حقوق بشر در گنداب‌ها دست و پا می‌زند و قاموسی به حجم تاریخ دور و نزدیک از واژگان زنده؛ گرد فراموشی می‌گیرد. چه ساده فراموش می‌کنیم مرگ «شعر» در جامه‌ی انسان را.. آری.. از شعرستانیم و از شعر بی‌خبر و از نزدیک‌ترین‌ها چه دورترین..
امکانات وب